Server Totals
Le'Or - (1)
Elysia - (0)
Deglos - (0)
Ferrell - (0)
M'Chek - (0)
Mikona - (0)
Wilderness - (0)
Visimontium - (0)
Underdark - (0)
Total players: 1
Gallery

Links Menu

Toolset issue

Moderators: Nighthawk4, Dungeon Masters

Toolset issue

PostAuthor: Darkfire » Fri Apr 08, 2011 4:45 pm

Upon starting the toolset and loading a mod, I get a blank gray background. The mod/areas are loading fine, and all other features appear to be working.... I simply have no visual of the area.

Image


I've tried this on 3 different modules as well as 1 new module, same result. Navigating to different areas does nothing either. I've clicked several navigation buttons and display buttons to see if it was some weird glitch, but obviously by my posting here... nothing has worked.

Operating system is Windows XP.

Help appreciated.
CoEMF :devil: :feuer:
WrathOG777: This is a roleplaying game. There is no such thing as winning or losing. Only playing.
Player of Dameon Nepirtas
User avatar
Darkfire
Major DM
Major DM
 
Posts: 13683
Images: 3
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:50 pm
Location: Missouri
Timezone: CST (-5 GMT)

Re: Toolset issue

PostAuthor: Hamlet » Fri Apr 08, 2011 7:49 pm

Just to be sure: You know that in order to view the area you need to right-click on the area name in the list and select "View area", right? X:|
#AVLISPLAYERHOUSING
#WHATSHERNAMEAGAIN

Hamlet, please don't kill me
-Plethora

User avatar
Hamlet
QA's 1st|CCC|PH Fairy|RPoTY 2007
QA's 1st|CCC|PH Fairy|RPoTY 2007
 
Posts: 13001
Images: 22
Joined: Tue Jul 20, 2004 8:52 am
Location: The Void

Re: Toolset issue

PostAuthor: Darkfire » Fri Apr 08, 2011 7:54 pm

You can also double click. :P Right clicking is for noobs

But yes, I've tried that as well.
CoEMF :devil: :feuer:
WrathOG777: This is a roleplaying game. There is no such thing as winning or losing. Only playing.
Player of Dameon Nepirtas
User avatar
Darkfire
Major DM
Major DM
 
Posts: 13683
Images: 3
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:50 pm
Location: Missouri
Timezone: CST (-5 GMT)

Re: Toolset issue

PostAuthor: GunnJ » Fri Apr 08, 2011 8:48 pm

Have you updated your drivers since the last time you used the toolset?
“If you can’t take the heat, don’t tickle the dragon.”
User avatar
GunnJ
CCC
CCC
 
Posts: 2256
Images: 15
Joined: Tue Jun 05, 2007 6:05 am

Re: Toolset issue

PostAuthor: Darkfire » Sat Apr 09, 2011 5:31 am

There have been no hardware or software updates or changes.
CoEMF :devil: :feuer:
WrathOG777: This is a roleplaying game. There is no such thing as winning or losing. Only playing.
Player of Dameon Nepirtas
User avatar
Darkfire
Major DM
Major DM
 
Posts: 13683
Images: 3
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:50 pm
Location: Missouri
Timezone: CST (-5 GMT)

Re: Toolset issue

PostAuthor: Micah » Mon Apr 11, 2011 7:05 pm

Have you checked for mal/spy/pr0nware? Knowing you, you probably caught the Interherp and are just having a breakout.
voidHamlet sneaks up to Micah's skirt, minding the penguin

One does not simply walk into Texas.
User avatar
Micah
Lead Producer
 
Posts: 6880
Joined: Sun Sep 05, 2004 7:15 pm
Location: Houston, TX
Timezone: GMT-5
DM Avatar: Pelar


Return to NWN General Discussion

Who is online

Registered users: Bing [Bot]