Server Totals
Wilderness - (3)
Elysia - (1)
Le'Or - (1)
Ferrell - (0)
M'Chek - (0)
Deglos - (0)
Visimontium - (0)
Underdark - (0)
Mikona - (0)
Total players: 5
Gallery
  • Helbyssia Final Battle
    Album name: DM Events
    Uploaded by: krackq
    Uploaded: Mon Aug 18, 2014 4:59 am

Links Menu

Disabling minimap?

Moderators: Nighthawk4, Dungeon Masters

Disabling minimap?

PostAuthor: Jeffi0 » Thu Sep 11, 2003 9:13 pm

Anyone know how to do this? I thought I remembered seeing the answer here before, but I can't find it now.
User avatar
Jeffi0
Apprentice Scholar
 
Posts: 567
Joined: Fri Apr 04, 2003 12:57 am

PostAuthor: Jeffi0 » Tue Sep 30, 2003 1:51 am

...Anyone? :(
User avatar
Jeffi0
Apprentice Scholar
 
Posts: 567
Joined: Fri Apr 04, 2003 12:57 am

PostAuthor: Jordicus » Tue Sep 30, 2003 1:58 am

i've asked the same thing.

Unfortunately, the only possible way that I have found is to actually use a hak that overwrites the minimap graphics for whatever tileset you are using. Which basically sucks...
User avatar
Jordicus
Team Member; Retired with Honors
 
Posts: 8048
Joined: Tue Jan 21, 2003 3:46 pm
Location: Whitehall, PA (GMT -4)

PostAuthor: Titanium Dragon » Tue Sep 30, 2003 2:10 am

Tell them to keep their minimap closed? ;)
User avatar
Titanium Dragon
Sage
 
Posts: 2917
Joined: Sun Apr 27, 2003 5:18 pm
Location: Corvallis, OR (GMT - 7)

PostAuthor: Garand » Tue Sep 30, 2003 2:45 am

Okay ... I've only just now started to read about scripting ... but here goes ...


There is a script used as an OnEnter that checks for a map, if you have it you get the whole area premapped for you.

So, if there a way to reverse this? And also set it as a OnHeartbeat so that every six seconds anything you've explored is erased?
User avatar
Garand
Apprentice Scholar
 
Posts: 560
Joined: Wed Apr 23, 2003 10:07 pm
Location: San Antonio, TX (GMT -6)

PostAuthor: Aloro » Tue Sep 30, 2003 2:50 am

Garand wrote:Okay ... I've only just now started to read about scripting ... but here goes ...


There is a script used as an OnEnter that checks for a map, if you have it you get the whole area premapped for you.

So, if there a way to reverse this? And also set it as a OnHeartbeat so that every six seconds anything you've explored is erased?


Not without a hak. :(

There IS a scripting command ExploreAreaForPlayer(), but there isn't an UnexploreAreaForPlayer(), or anything like that. I'd love it - a lot of us would. Maybe we'll get one someday.

- Aloro
Aleksandr Solzhenitsyn wrote:The meaning of earthly existence lies, not as we have grown used to thinking, in prosperity, but in the development of the soul.
User avatar
Aloro
Team Member; Retired with Honors
 
Posts: 12810
Joined: Sat Dec 28, 2002 5:11 am
Location: Rainbow's End

PostAuthor: Jeffi0 » Fri Oct 03, 2003 9:13 pm

Oh well, thanks anyway. :(
User avatar
Jeffi0
Apprentice Scholar
 
Posts: 567
Joined: Fri Apr 04, 2003 12:57 am

Really crappy solution...

PostAuthor: DM_Tim » Mon Nov 17, 2003 10:29 pm

You can put "pins" all over the map with no text. Make sure that the pins cover the whole map and then the player can't see anything. Though the map you do that to will always be unusable.

Hey I warned you in the title that this was a crappy solution.

- DM_Tim
Dead men don't spam.

DM_Tim
Newbie
 
Posts: 8
Joined: Mon Nov 17, 2003 1:20 am

PostAuthor: Alexandru Stanicu » Mon Nov 17, 2003 11:06 pm

And also set it as a OnHeartbeat so that every six seconds anything you've explored is erased?



Just FYI Heartbeat scripts are freking evil! They lag the hell out a a server.

-Alex
I ain't as good as I once was, But I'm as good once as I ever was...


:devil: 4evar!
User avatar
Alexandru Stanicu
Legacy DM
Legacy DM
 
Posts: 14077
Joined: Sun Oct 20, 2002 10:59 pm
Location: Texas
Timezone: CST
DM Avatar: The Hammer


Return to NWN Scripting

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], jwhite5730, NCGrimbo