Server Totals
Wilderness - (2)
Deglos - (1)
M'Chek - (1)
Underdark - (0)
Elysia - (0)
Ferrell - (0)
Le'Or - (0)
Mikona - (0)
Visimontium - (0)
Total players: 4
Gallery

Links Menu

Did Blackdagger move?

General discussion about Avlis

Moderators: Nighthawk4, Dungeon Masters

Did Blackdagger move?

PostAuthor: Vorvodoss » Wed Jul 24, 2002 11:06 pm

I can't seem to find BlackDagger anywhere on the NWN sever list. What happened? Is the server down? Let me know.

Vorvodoss
 

PostAuthor: Misty » Wed Jul 24, 2002 11:26 pm

I checked the server and it's running. Also saw it on the list. If you're still having problems log into IRC, I'll be there to try and help you out.
<a href="http://boards.blackdagger.com/viewthread.php?tid=7484">Avlis IRC</a>
"Spent quite the night with Gimli. Those braids! That axe! I am smitten. No more hobbits for me, it is dwarves all the way now."
User avatar
Misty
Apprentice Scholar
 
Posts: 663
Joined: Wed Sep 19, 2001 4:14 pm

PostAuthor: tindertwiggy » Wed Jul 24, 2002 11:30 pm

Update to version 1.21 then try :P

tindertwiggy
Legacy DM
Legacy DM
 
Posts: 6682
Images: 1
Joined: Tue Jul 16, 2002 12:20 am
Location: Nippon

PostAuthor: Misty » Wed Jul 24, 2002 11:37 pm

yeah that too :P
"Spent quite the night with Gimli. Those braids! That axe! I am smitten. No more hobbits for me, it is dwarves all the way now."
User avatar
Misty
Apprentice Scholar
 
Posts: 663
Joined: Wed Sep 19, 2001 4:14 pm

PostAuthor: Vorvodoss » Wed Jul 24, 2002 11:40 pm

Someone else told me to update. I think that might be the problem. Thanks!

Vorvodoss
 

PostAuthor: Vorvodoss » Thu Jul 25, 2002 12:09 am

I'm not familiar with ICQ boards so you will have to educate me. Ok, found the server (updating to version 1.21 did it) but I can't sign on. It keeps telling me I have an invalid character. WTF? I have not idea what that even means! :D

Also, my original list of characters (including my third level sorcerer, Fizzywiggle) is gone. What's happening? Let me know. Thanks.

Vorvodoss
 

PostAuthor: eNTrOpY » Thu Jul 25, 2002 12:12 am

OH NO, this sounds like the server vault problem, looks like they may not have fixed it

eNTrOpY
Sage
 
Posts: 1758
Joined: Thu Jul 18, 2002 1:48 am
Location: Winnipeg, Manitoba (GMT -6)

PostAuthor: Vorvodoss » Thu Jul 25, 2002 12:27 am

ARGHHH! LOL

If it's not one thing, it's another. Wow, this getting silly, isn't it? Well, hopefully I will be able to connect soon.

Vorvodoss
 


Return to The Avlis Project: General Discussion

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], slow feet